Növénytermesztés
Növénytermesztés
HUMIN RICH PLUS - POTTASIUM HUMATE FULVATE - 25kg
Termékkód: 00010
21.250 RSD
Zsák (zs)

Szuper kálium humát, magas huminsav -fulvolsav tartalommal.

Vízben kitűnően oldódik. Felhasználható önmagában vagy különböző műtrágyákkal összekeverve, melyek hatékonyságát nagyban megnöveli.
A huminsavak és fulvolsavak elősegítik a kedvező növényi anyagcserét, így serkentik a gyors fejlődést, mivel ők a természet legtermékenyitőbb természetes alkotóelemei  több mint 70 féle tápelemmel gazdagítják a talajt, s ezáltal a növényzetet, amivel nagyban hozzájárulnak az erős immunrendszer kifejlődéséhez.
Segítik a michoriza gomba telepek kialakulását a gyökér zónában, s ezáltal  mindenkor elérhető, gazdag tápanyag forrást és nagyfokú védelmet biztosítanak a növényzet számára. Hatásukra megnő a gyökér tömege és gyökér aktivitása, ami által több tápanyaghoz jut a növény.

A huminsavak segítik a N, P, K, felvételt és azok beépülését a sejtekbe.

A fulvossavak más természetes alapanyagú készítményekkel együtt levélre kijuttatva, még a beteg, sérült növények esetében is gyors felépülést eredményeznek.

Az elmúlt 100 évben a talajok mikroelem tartalma átlagosan 70%-al csökkent!

Amikor az ásványi anyag tartalom csökken, a betegségek aránya növekszik!

Talajainknak 70-80 fajta táp elemet kellene tartalmaznia, megfelelő arányban, az egészséges jó beltartalmú, bő hozamok eléréséhez.

Ehhez tud hozzájárulni a magas ásványi anyagtartalmú  Pottasium Humát - fulvát, mely nemcsak a hozamok mennyiségén, de a termesztett növények beltartalmán is javít!
Adagolás:

  • por formában  az ültetéssel egy menetben a mag alá kijuttatva 10-12 kg/ha.
  • műtrágyákkal keverve 5%-ot adjunk a műtrágyákhoz (5 kg/100 kg műtrágya ) ezzel a műtrágya dózisok min 50% -al csökkenthetőek.

Feloldva

  • levél trágyaként kijuttatva 0.5kg- 1kg/ha
  • talaj trágyaként alkalmazható minden fajta talajtipusnál, talajerő növelés és  talaj szerkezet javítás céljából.
  • levél trágyaként minden növényi kultúrában jól alkalmazható, hozam növelés és beltartalmi minőségjavitás céljából

 

 

Potassium Humate Fulvic- HuminRich a Szerbiai organikus termesztésben használható készítmények listáján megtalálható a következő linket megnyitva a 42. oldalon.

 

https://serbiaorganica.info/wp-content/uploads/2021/12/Lista_sredstava_za_ishranu_bilja_i_opl_zemlj_za_organsku_proizvodnju.pdf

Forduljon hozzánk bizalommal. Tel:
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..