Szerves ásványok
Szerves ásványok
Az élet, az élő szervezet alapjai
Bioalternativa DOO
Bioalternativa DOO
Szerves tápanyagok világa
Természetes huminsav szerves hordozója 70-80 féle mikro- makro- ásványi elemnek ami elengedhetetlen az ÉLŐ szervezet egészséges működéséhez úgy az ember, mint az állatok és a növények tekintetében is.
Lombtrágyák
Lombtrágyák
Haszonnövények tápanyag ellátásának új alternatívája
Humusol, Plant Grower, Biotex, Sizer
HuminRich
HuminRich
Komplex tápanyagok a szántóföldi növénytermesztésben
Huminiqum AKCIÓ
Huminiqum AKCIÓ
HUMINIQUM az egész családnak!
Termékeink
Egészségvédelem
Egészségvédelem
Egészségvédelem
Egészségvédelem
Egészségvédelem

Egészségvédelem

A táplálkozási lánc végén álló ember ún. civilizációs betegségei (immunrendszeri problémák, allergiák, elhízás, gyulladások,  vírusos fertőzések stb.) nagyrészt a táplálékainkban a mikroelemek hiányára vezethetők vissza- minőségi éhezés. 

A huminsavak és mikroelemek komplex vegyületei 
természetes megoldást nyújtanak a technikai civilizáció kihívásainak megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.

A huminsavak évezredek óta ismert gyógyászati hatásait, mint természetes "antivirális hatóanyagot" és "alternatív antibiotikumot" a modern tudomány is felfedezte.

Bővebben
Növénytermesztés
Növénytermesztés
Növénytermesztés
Növénytermesztés
Növénytermesztés
Növénytermesztés

Növénytermesztés

Növénytermesztésben az egyre nagyobb termésátlagok megvalósítása a cél, a lehető legkisebb befektetési költségek mellett. A magas terméshozam eléréséhez viszont már nem elég az NPK hatóanyag kijuttatás, mert a talajok ásványi anyag és mikroelem tartalma kimerült, amellett hogy a talajok szerkezete és a talajélet is roncsolódott  és ezt a növények a terméshozam esésével és a betegségek megjelenésével jelzik is.

Hosszú a feladatok sora, hogy amit hosszú idő alatt elrontottak a talajban az helyre legyen hozva.

Az NPK nem minden, a növények betegségmentes növekedéséhez 60-70 mikro-, makro-, mezotápelemre van szükség. A gazda feladata ezt pótolni. 

A legjobb megoldást mint mindig, a természet fejlesztette ki a természetes huminanyagok (huminsav, fulvosav) formájában. A huminsav és fulvosav közel 70 féle ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezt szerves, biológiailag hasznosítható formában.  
A huminsav alapú termékeket egyre többször emlegetik a mezőgazdaság "fekete aranyaként" 
Termékeink széles választéka a szerves ásványi tápanyag pótlásra, talajjavítástól a műtrágyázás hatékonyabbá tételén keresztül, a növények immunrendszerének javításáig, gazdaságos és célzott megoldást nyújt.

Bővebben
Takarmányozás
Takarmányozás
Takarmányozás
Takarmányozás
Takarmányozás

Takarmányozás

Az állattenyésztést is nagyban befolyásolja a szántóföldek mikroelem szintjének elszegényedése, egyes mikroelemek hiánya a talajban, ezzel együtt a takarmánynövények beltartalma is szegényesebb és egyes mikroelemekből hiány lép fel. Ennek következtében mindennapivá váltak az állategészségügyi problémák az állattartó telepeken, mint a különböző gyulladások, visszaivarzás, vetélés, rossz takarmány hasznosítás, nem megfelelő súlygyarapodás, hasmenés stb.
A huminsav alapú takarmánykiegészítő az okot szüntetni meg, ami a mikroelemek hiánya, vagy nem megfelelő arányban és mennyiségben való jelenléte a takarmánynövényben. Leghatékonyabb módja ez a tartási és egészségügyi költségek csökkentésére. 

Bővebben
Szennyvíztisztító szerek
Szennyvíztisztító szerek

Szennyvíztisztító szerek

Baktérium- és enzimtechnológia a szennyvíz, emésztőgödör és szennyvízelvezető cső tisztítására
A Free flo tablettában levő szervesanyag (cellulóz) bontó baktériumok és a zsíroldó enzimek biológiai úton tisztítják meg az emésztőgödör elzsírosodott/eltömődött kapillárisait és a felhalmozódott szennyiszapot.
Gyors hatást ne várjunk, az eredmény lassú de biztos, legalább 4 hét kell amig a baktériumok felszaporodnak és kifejtik hatásukat. A Free flo tabletta hatásának fenntartására legalább évi kétszer meg kell ismételni a használatát az emésztőgödör  szennyezettségének mértékétől függően. 

Bővebben
Fémfelület nemesítő
Fémfelület nemesítő
Fémfelület nemesítő
Fémfelület nemesítő

Fémfelület nemesítő

Metabond- Kenéstehnika felsőfokon

Kenőzsírok, üzemanyag és kenőolaj adalékok- hogy meghosszabbítsuk a motorok hasznos élettartamát.

Haszongépek, erőgépek igénybevételének csökkentésére, kopásgátlásra hogy minél később kerüljön sor drága kopó alkatrész cseréjére a motorban!
Értékes autóink, traktoraink és kamionjaink nélkül, amik megélhetésünket biztosítják, komoly pénzkiesést jelent ha a szevízben kell hogy álljanak alkatrészcsere miatt, ami az igénybevételtől és a kopástól következett be. 

Bővebben
Forduljon hozzánk bizalommal. Tel:
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..