Egészségvédelem
Huminiqum étrend kiegészítő kapszula és szirup

2021.07.29.

A mikroelemek és ásványi anyagok hiánya a szervezetben elsősorban az enzimek és vitaminok működését gátolja. Ezért hiába fogyasztjuk a vitaminokat, ha nincs jelen a megfelelő mikroelem, akkor azok hatástalanok maradnak. Az analitikai módszerek fejlődése mára lehetővé tette a nagyon kis mennyiségben jelen lévő elemek mérését, melyek azt igazolják, hogy egy élő szervezet működéséhez több mint 70 mikroelem és ásványi anyag folyamatos jelenléte szükséges. A mikroelemek mennyiségén túl azok aránya is nagyon fontos. A természetes egyensúly megbontása pl. csak egy vagy néhány mikroelem bevitelével, hiánytüneteket okozhat.

 


A szervezet hatékonyan azonban nem tud felvenni akármilyen ásványi anyagot vagy mikroelemet. Ehhez un. szerves molekula-komplexek kellenek, melyek átjutnak a bélfalon és a sejtfalon is.

A legjobb megoldást, mint mindig, a természet fejlesztette ki a természetes huminanyagok (huminsav és fulvosav) formájában. A huminanyagok a mikroelemek felvételét segítő szerves komplexképző molekulák, valamint a sejtek energiatermelését és védekező képességét is serkentik, és a szervezet méregtelenítésben is fontos szerepet játszanak.

Huminiqum az ásványi anyagok és mikroelemek szerves forrása

HUMINIQUM étrend kiegészítő kapszula és szirup megfelelő arányban tartalmazza a szervezet számára szükséges összes mikroelemet humin- és fulvosavhoz kötve valamint tartalmaz Máriatövis kivonatot és C-vitamint.

Huminsavak működési mechanizmusa olyan zseniális, hogy egyazon időben töltik fel a sejteket a szükséges tápelemekkel, és tisztítják ki a szervezetből a mérgező anyagokat, növeli az enzim aktivitást, antioxidáns, szerves kelátképző, antivirális hatású.

HUMINIQUM- FÖLDANYA AJÁNDÉKA A CSALÁD MINDEN TAGJÁNAK!

 


Bioalternativa DOO,
Magyarkanizsa, Horvát utca 2.
024/874-626, 064/04 98 777, 063/425 070

 

Kapcsolódó cikkek
Mik azok a humin- és fulvosavak
Mik azok a humin- és fulvosavak
aug.
16
Huminsavak és fulvosavak nem csak szimpla vegyületek hanem szerves hordozói a mikro, makro, mezo ásványi…
Forduljon hozzánk bizalommal. Tel:
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..