METABOND- Sredstvo protiv trenja
METABOND- Sredstvo protiv trenja
Metabond DPFCC
METABOND DPFCC 250 ml - je metalno-organski aditiv za dizel gorivo koji katalizuje čišćenje filtera čestica dizela (DPF), i služi kao katalizator za regeneraciju filtera čestice dizela (DPF). Prednosti : Produžuje životni vek DPF filtera. Obezbeđuje kompletnu i brzu regeneraciju DPF filtera na nižim temperaturama. Primena : Njegova primena posebno je važna kod motornih vozila koja se koriste u gradskoj vožnji, to jest na kratkim relacijama. Pre sipanja goriva sadržaj boce sipajte u rezervoar za gorivo, nakon čega napunite rezervoar gorivom. Preporučuje se neprekidna upotreba ali najmanje na svako 5. punjenje gorivom. Potrebno je da vozite auto jednom na otvorenom putu 30-50km da bi se regeneracija jednom pokrenula.
Šifra proizvoda: 39
1.900 RSD
komad (kd)

Opis Metabond DPFCC

ETABOND DPFCC 250 ml - je metalno-organski aditiv za dizel gorivo koji katalizuje čišćenje filtera čestica dizela (DPF), i
služi kao katalizator za regeneraciju filtera čestice dizela (DPF).

Prednosti : Produžuje životni vek DPF filtera. Obezbeđuje kompletnu i brzu regeneraciju DPF filtera na nižim temperaturama.

Primena : Njegova primena posebno je važna kod motornih vozila koja se koriste u gradskoj vožnji, to jest na kratkim relacijama. Pre sipanja goriva sadržaj boce sipajte u
rezervoar za gorivo, nakon čega napunite rezervoar gorivom. Preporučuje se neprekidna upotreba ali najmanje na svako 5. punjenje gorivom. Potrebno je da vozite auto jednom na otvorenom putu 30-50km da bi se regeneracija jednom pokrenula.

 

Sastojci

Doziranje

Obratite nam se sa poverenjem. Tel:
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.