Egészségvédelem
Huminiqum

2021.07.29.

Földanya ajándéka a huminsavak és fulvosavak melyek a növényi eredetű biomassza több tízerez éves biológiai-kémiai-geológiai bomlási folyamataiban keletkeznek (növény-tőzeg-lignit (Leonardite) -barnaszén- feketeszén-gyémánt). A természetes huminsav és fulvosav közel 70 féle ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában. Az ásványi anyagok folyamatos bejutattása a szervezetbe elengedhetetlen, de a táplálékainkat oly módon termesztjük és dolgozzuk fel hogy azokban folyamatossan csökken az ásványi anyagok és mikroelemek szintje. Mikroelem hiányt a szervezet betegség tünetein keresztül jelzi számunkra. A gyógymód kézenfekvő, pótolni kell a nem bevitt ásványokat.

A „modern” táplálkozási szokások is (fehér kenyér, ipai húsok, édességek, kristálycukor, alkohol, ömlesztett sajtok stb.) a szervezet elsavasodását okozzák, ami számos betegség okozója mint a reuma, asztma, elhízás, csontritkulás. A szervezetünk ez ellen úgy védekezik hogy a savakat ásványi anyagokkal semlegesíti és a keletkezett sókat elraktározza. Tehát ez a folymat is a felhasználható mikroelemek szintjét csökkenti. Mikroelemek minden életfunkció működésében kulcs szerepet játszanak. 

Huminiqum- komplex huminsav fulvosav ásványi étrend kiegészítő kapszula és szirup, melyben szerves formában megtalálható 60-70 mikroelem ahogy Földanya megalkotta és megőrizte számunkra.

Bioalternatíva doo- minden ami huminsav!

Forduljon hozzánk bizalommal. Tel:
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..